Symbol języka migowego

Złota księga

Rok szkolny 2005/2006

04.11.2010

 

Uczniowie którzy osiągnęli najlepsze wyniki w nauce w roku szkolnym 2005/2006:

 

 

Maturzyści

 

 

Tytuł Najlepszy Absolwent roku 2006

 

Najlepszy Absolwent Technikum

Ewelina Łukasik –  klasa IV a, średnia ocen  4,56

Najlepszy Absolwent Liceum Profilowanego

Paulina Sobas – klasa III LP, średnia ocen  4,38.z

Najlepszy Absolwent Liceum Ogólnokształcącego

Hubert Komoniewski – klasa III LO, średnia ocen  4,59.

 

 

Najlepszy Uczeń Klasy Maturalnej

  1.  Anna Gładysz –  klasa IV a,średnia ocen 4,63.
  2.  Paweł Kalita  –  klasa IV b,średnia ocen 4,25.
  3.  Łukasz Trojan –  klasa IV c, średnia ocen 4,53.
  4. Paulina Sobas –  klasa III LP, średnia ocen 4,30.
  5. Ewelina Halczyńska  –  klasa III LP, średnia ocen 4,30.
  6. Hubert Komoniewski –  klasa III LO, średnia ocen 4,55.

 

 

Najlepszy Uczeń Szkoły

 

Najlepszy uczeń Technikum Budowlanego:

Marcin Kleśny –klasa III a, średnia ocen  4,47.

Najlepszy uczeń Technikum Geodezyjnego:

Natalia Justyniak – klasa II d, średnia ocen  4,83.

Grzegorz Linca–  klasa II d,  średnia ocen  4,83.

Najlepszy uczeń Technikum Inżynierii Środowiska i Melioracji:

Mateusz  Wajda–  klasa II c, średnia ocen  4,20.

Najlepszy uczeń Liceum Profilowanego:

Dorota Kronenberg – klasa II LP, średnia ocen  4,1

Najlepszy uczeń Liceum Ogólnokształcącego:

Katarzyna Kowalczyk - klasa II LO, średnia ocen  4,4

 

Wpis do Złotej Księgi

 

  1. Wojciech Tworzydło – klasa I d, średnia ocen  4,75.
  2. Jarosław Nalepa –  klasa IV b, średnia ocen  4,70.
  3. Marzena Lidwin –  klasa II d, średnia ocen  4,70.
  4. Marcin Cygan – klasa I b, średnia ocen  4,55.
  5. Mariusz Imiołek –  klasa III a, średnia ocen  4,55.
  6. Iwona Krakowska – klasa III a, średnia ocen  4,42.
  7. Mateusz Kosiński –  klasa IV c, średnia ocen  4,37.
  8. Rafał Stajno –  klasa II b, średnia ocen  4,28.
  9. Sebastian Stokłosa –  klasa II d, średnia ocen  4,27.
  10. Bartłomiej Słabosz –  klasa IV a, średnia ocen  4,25.
  11. Paweł Siudak –  klasa IV a, średnia ocen  4,25.
  12. Mariusz Katarzyński – klasa IV a, średnia ocen  4,25.
  13. Sławomir Piechnik –  klasa I a, średnia ocen  4,25.
  14. Katarzyna Wrona–  klasa I LO, średnia ocen  4,23.
  15. Łukasz Palej – klasa I a, średnia ocen  4,18.
  16. Magdalena Słabosz – klasa IV a, średnia ocen  4,18.
  17. Waldemar Strąg – klasa IV a,średnia ocen  4,18.
  18. Mateusz Czubek – klasa I d, średnia ocen  4,13.
  19. Natalia Drabik – klasa I a, średnia ocen  4,11.
  20. Wojciech Tomala– klasa II d, średnia ocen  4,11.
  21. Kamil Nowak – klasa IV a, średnia ocen  4,06.
  22. Łukasz Krakowski –  klasa I a, średnia ocen  4,06.
  23. Artur Furtak – klasa IV a, średnia ocen  4,06.
  24. Paweł Dziadowiec – klasa I b, średnia ocen  4,06.
  25. Łukasz Gzyl – klasa III a, średnia ocen  4,05.
  26. Rafał Rodzaj – klasa II b, średnia ocen  4,05.
  27. Marcin Ciężarek  – klasa I LP, średnia ocen  4,00.
  28. Kinga Dyga  – klasa III LP, średnia ocen  4,00.
  29. Elżbieta Górska – klasa II LP, średnia ocen  4,00.

 

 

Uczniowie, którzy osiągnęli sukcesy w konkursach i olimpiadach

  1. Maciej Weiss, klasa II LO – zdobycie I miejsca w Ogólnopolskim Konkursie Języka Angielskiego „Moje wspomnienia z wakacji ”.
  2. Adrian Rudek,  klasa II LP – zdobycie I miejsca w Konkursie na „ Logo miasta partnerskiego Bochni ”
  3. Marzena Lidwin, klasa II d  – zdobycie II miejsca w Międzyszkolnym Konkursie Języka Angielskiego „Co wiesz o Wyspach Brytyjskich ”.
  4. Rafała Stajno,  klasa II b –  zdobycie I miejsca w Międzyszkolnym konkursie „W.A. Mozart – życie i twórczość ”.
  5. Michał Leś, klasa II a   – zdobycie I miejsca w Mistrzostwach powiatowych w pływaniu w stylu klasycznym.
  6. Agnieszka Fiołek,  klasa II d   – zdobycie II miejsca w Mistrzostwach powiatowych w pływaniu,  styl:  kraul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logotypy funduszy UE

„Cyfrowy Powiat Bocheński” - E-administracja w Powiecie Bocheńskim.

Używamy plików cookies w celu optymalnej obsługi Państwa wizyty na naszej stronie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.